Roca

Roca si-a inceput activitatea producand calorifere pentru incalzirea gospodariilor, la fabrica sa din Gava, in apropiere de Barcelona. Dupa aceste prime calorifere, firma si-a extins portofoliul, producand boilere.

In 1929, Roca a intrat pe piata spatiilor de baie, demarandu-si productia de cazi. Fiind permanent atenta la evolutia reltiei dintre societate si apa – principala resursa naturala cu care lucreaza Roca- compania si-a asumat in 1936 provocarea de a produce obiecte sanitare din portelan, apoi in 1954 obiecte sanitare din alama.

In anii 90 roca a realizat primul pas in directia extinderii la nivel international, prin crearea de filiale in Portugalia, Franta, marea Britanie, Germania, Italia, Rusia, maroc, Argentina, Brazilia si China.

In 2005 Roca si-a anuntat palnul strategic ambitios, concentrat pe spatiile de baie, iar in 2006 a devenit liderul mondial din acest sector.

Roca e prezenta in Romania din anul 2006, produsele sale  marcile Roca, Zoom si Laufen, por fi achizitionate in toate marile orase fiind solutii complete pentru amenajarea spatiului baii: obiecte sanitare din ceramica, baterii, cazi si cabine de dus, coloane de hidromasaj, mobilier d ebaie si accesorii.

Roca

Vezi mai mult Ascunde

Produse 1 - 18 din 51 Produse