Garantii


CUBODESIGN.ro prin CUBO Showroom&Homstyle cu punct de lucru in, Brasov, Calea Bucuresti nr 116, COD POSTAL 500299, cu certificat de inregistrare J/08/1251/2009, garantam pe proprie raspundere conform H.G. 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatate, securitatea muncii si protectia mediului, ca produsele la care se refera aceasta declarative nu pun in pericol sanatatea, viata si securitatea muncii, nu au un impact negative asupra mediului si sunt conform normelor de calitate ale CE in vigoare: baterii, cazi, lavoare, ghiuvete, placi ceramice, calorifere, accesorii baie, tapet, parchet, piscine, obiective docorative si alte produse din domeniul amenajarilor interioare.

Toate produsele comercializate de catre CUBODESIGN.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

CUBODESIGN.ro / CUBO Showroom&Homestyle declara pe proprie raspundere, conform O.G. nr.21/1992 privind Protectia Consumatorului, aprobata de Legea nr.449/2003 privind vanzarea produselor si garantia asociata acestora, ca produsele enumerate in factura sunt in conformitate cu normele de calitate in vigoare ale Comunitati Europene respecta legea 296/2004 privind codul Consumului.

Garantia produselor comercializate de CUBODESIGN.ro / CUBO Showroom&Homestyle  difera in functie de producator si tipul de produs. Pot exista produse similarea cu perioade diferite de garantie datorita producatorului. Garantia unui produs fiind prezentata clar pe fiecare prezentare de produs din cadru CUBODESIGN.ro.
Mai jos vom prezenta o variatie a garantiilor pe tip de produse, dar ele fiind pur informative:

 • Baterii : 1 - 5 ani
 • Cazi si cabine, cadite  dus : 1 - 5 ani
 • Lavoare si Ghiuvete : 1 - 10  ani
 • Vase WC, bideuri, urinare -1 ani
 • Seturi dus : 1 - 5 ani
 • Accesorii Baie - 1 - 2 ani
 • Usi : 1 - 2 ani
 • Parchet : 1 - 2 ani
 • Pentru restul produselor care nu se regasesc enumerate mai sus garantia este prezentata pe pagina de prezentare a produsului.


 Modalitatea de asigurare a garantiei

 • Produsele beneficiaza de garantie pentru vicii de fabricatie dovedite pe baza expertizei effectuate de tehnicieni in domeniu.
 • Garantia presupune actionarea in conformitate cu instructiunile de folosire  prezentate (dupa caz) si utilizarea corecta a produsului. Nu se asigura garantie pentru produsele deteriorate din cauza unei exploatari necorespunzatoare, pline de noroi si uzura excesiva.
 • Reclamatiile  se adreseaza la CUBODESIGN.ro / CUBO Showroom&Homestyle , prin format electronic sau fax, produsele  defecte trebuie sa fie insotite de dovada scrisa a cumpararii (in original) si de o descriere a problemei observate. In cazul in care produsul este expediat prin curierat sau prin posta catre CUBODESIGN.ro / CUBO Showroom&Homestyle plata transportului este suportata de catre client. Produsele care au fost reparate de catre o a treia parte, trantite sau defecte datorate utilizarii sau intretinerii improprii, nu vor beneficia de garantie.

Garantia placilor ceramice ( gresie si faianta):

Recepţia cantitativă şi calitativă a mărfurilor se va face la adresa de livrare a cumparatorului, astfel incat orice reclamatie ulterioara a cumparatorului privind eventuale diferenţe si/sau deficiente a marfurilor va fi facuta pe loc in scris, datată, semnată, ştampilată  si trimisa vanzatorului in acel moment conform procedurilor internationale a furnizorilor de placi ceramice.

Orice reclamatie la o comanda de gresie si faianta,  dupa montarea placilor pe perete, respectiv aplicarea de adeziv  NU se accepta. Cumparatorul este raspunzator pentru receptia marfii prin deschiderea cutiilor pentru eventualele nereguli inainte de montaj. 


ATENTIE !

 • Instalarea produsului trebuie sa fie efectuata doar de persoanele de autorizate !
 • Inainte de a instala si folosi acest produs, cititi cu atentie instructiunile de montare si utilizare.
 • Produsul trebuie curatat numai cu substante adecvate.


Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa . Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

ODATA CE COMANDA  A FOST PLASATA PRIN CUBODESIGN.ro CLIENTUL A LUAT LA CUNOSTINTA ACESTE INSTRUCTIUNI SI TERMENI DE GARANTIE.
NOTA: ODATA CU CUMPARAREA SI LANSAREA COMENZII, CLIENTUL ACCEPTA FARA OBIECTIUNI CONDITIILE SI TERMENII DE UTILIZARE, VALOAREA ACESTORA FIIND ACEEASI CU UN CONTRACT VALABIL INCHEIAT. FIIND DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE CLIENTUL ISI ASUMA IN TOTALITATE DREPTURILE SI OBLIGATIILE CE DECURG DIN CUMPARAREA DIN MAGAZINUL VIRTUAL WWW.CUBODESIGN.RO. “TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE” RESPECTA LEGEA COMERTULUI ELECTRONIC, LEGEA CONTRACTELOR LA DISTANTA, LEGEA PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE SI LEGEA PROTECTIEI CONSUMATORILOR.