Arthema

Numele ARTHEMA este definitoriu in activitatea pe care o desfasuram. Din 1996 suntem producatori de mobilier de baie dar, mai mult decat atat, construim confort.

ARTA DETALIULUI ARTHEMA

Stim ca amenajarea unei camere de baie poate crea dificultati. Intotdeauna baia este prea mica, prea mare, sau prea aglomerata, insa, oricum ar fi spatiul camerei dvs. de baie, scopul nostru este sa va oferim solutii pentru a transforma o viziune in realitate. Colectiile Arthema ofera variante pentru amenajare, indiferent de spatiu, stil, buget sau nevoi de utilizare.

ARTA CONFORTULUI ARTHEMA

Suntem inovatori si credem ca frumusetea poate avea forme diferite. Arthema valorifica idei. De aceea oferim variante personalizate, in functie de viziunea individuala a clientului cu privire la mobilierul de baie. Incepand cu anul 2000 Arthema a extins procesul de productie cu o noua ramura: procesarea produselor din marmura, granit si granit recompus, detalii care contureaza unicitatea unei bai. O ideala utilizare a spatiului, care creaza confortul pentru un nou inceput. Parteneriatele pe care le-am construit cu distribuitori din Franta, Italia, Germania, Ungaria, Serbia, Bulgaria, Croatia, Moldova, Slovenia, Elvetia si Suedia ne recomanda si ne onoreaza. Sunt standarde pe care ni le-am asumat, oferind materiale de cea mai buna calitate si o gama variata de finisaje, culori si accesorii.

SOLUTII PENTRU ORICE SPATIU ARTHEMA

Reinventam si inovam forma cea mai potrivita pe care o poate lua spatiul camerei de baie. Credem in unicitate si evolutie, intr-un spatiu definit de functionalitate, detaliu si originalitate. Mobilierul de baie Arthema este conceput pentru a schimba perspectiva mobilierului de baie strict functional. Baia poate deveni un spatiu in care iti doresti sa fii. ARTHEMA regandeste ideea de spatiu si ofera solutii variate, fascinante dar tangibile pentru a crea armonia perfecta intre tehnologie si stil.

Mobilier de baie ARTHEMA

Baia este spatiul in care ne pregatim de start. Startul unei zile, unui eveniment, unui timp pentru noi. Astazi, eficientizarea spatiului este primordiala in orice camera, armonia si personalizarea accesoriilor fiind amprenta personalitatii noastre in spatiul construit. Alegerea culorilor, a formelor, a partilor componente pentru mobilierul de baie fac parte dintr-un proces placut, dar complex prin care camera de baie capata identitate in locuinta fiecaruia.

Arthema are experienta necesara pentru a va indruma catre solutia perfecta pentru baia dvs. prin optimizarea echilibrului intre stil si functionalitate. Colectiile Arthema sunt impartite pe trei categorii: Economic, Mediu si Premium, pentru a veni in intampinarea fiecarui vis, in functie de buget, spatiu si functionalitate.

Varietatea de culori, finisaje si forme fac din Mobilierul de baie Arthema startul pentru realizarea unei bai ideale. Mobilierul de baie Arthema este produsul inovatiei, al stilului practic, dar diferit, pentru ca ne intereseaza cerintele si asteptarile clientilor nostri si suntem incantati sa venim in intampinarea fiecarei idei de amenajare a camerei de baie.

Marmura si granit ARTHEMA

Posibilitatea de debitare cu precizie a semifabricatelor, precum si executarea operatiunilor de decupare / frezare pe contururi geometrice complexe, descompuse in segmente si arce de cerc sau elipsa, perforarea de gauri infundate sau strapunse si profilarea marginilor produsului in patru variante posibile, faciliteaza adaptarea produselor noastre la cerintele dumneavoastra.

Comercializam si personalizam materialele necesare efectuarii proiectelor pentru: blaturi de baie si bucatarie, blaturi pentru mese sau pulturi, placari murale, glafuri pentru ferestre etc.

 

Arthema

Vezi mai mult Ascunde

Momentan nu exista produse introduse in aceasta categorie.

In scurt timp veti putea beneficia de o gama larga si diversificata de produse.

Va rugam reveniti !