Baldocer

Cu peste 20 de ani de experiență, Baldocer este un lider in fabricarea ceramicii, menținand inca de la inceput un interes constant pentru nevoile, cerintele si asteptarile clientilor. Fiecare piesa este unica si reprezinta o mare grija pentru a oferi un produs de inalta calitate. Proiectarea unei linii moderne, actuale care sa incante si sa emotioneze cat mai multi oameni a fost doar o parte a planului de dezvoltare. Alte obiective au inclus mentinerea stilurilor vechi, traditionale dar si implementarea unor idei noi, unice care sa propulseze compania in viitor.

Rezultatul acestor viziuni este o linie uimitoare de produse destinata diferitelor stiluri de design adresata deopotriva designerilor, constructorilor, arhitectilor dar si proprietarilor care isi renoveaza singuri casa.

Acest mod de lucru a condus ca Baldocer sa aibe o politică de diversificare a produselor, la crearea de noi unități de producție și prezenta pe piata produselor pieselor ceramice în peste o sută de țări.

Ceramica portelanata sau din pasta rosie, gresie sau faianta oricine poate alege dintr-o gama variata de culori, stiluri sau dimensiuni pentru asi materializa ideile de design transformand spatiul dorit intr-un loc elegant, sofisticat, cald.

Baldocer este un producator de renume mondial care propune produse de calitate care rezista in timp.

Pentru ca produsele sa fie competitive designeri acestei fabrici incearca sa creeze cat mai multe decoruri care se vand la metru patrat.

 

Baldocer

Vezi mai mult Ascunde

Momentan nu exista produse introduse in aceasta categorie.

In scurt timp veti putea beneficia de o gama larga si diversificata de produse.

Va rugam reveniti !