Alcaplast

Societatea Alcaplast a fost înființată în 1998 ca o companie de familie cehă. Ea are în prezent șase filiale în străinătate și exportă către mai mult de 40 de țări din întreaga lume. Alcaplast este cel mai mare producător de articole sanitare din Europa Centrala și de Est, se produc mai mult de 580 de produse - mecanisme, sifoane, rezervoare, grătare, canale de scurgere, capace de wc și alte produse.

În filozofia companiei un rol important îl are calitatea și design-ul. Brand-ul premium ALCA este format dintr-o o gamă de produse frumoase, cu o valoare și utilitate mare. Alcaplast este un formator al noilor tendințe în tehnologie și sisteme sanitare. Cooperarea cu designeri de top cehi în crearea de noi linii de produse a adus multe premii, spre exemplu Red Dot Award 2014 pentru colecția de clapete de acționare FLAT.

Produsele Alcaplast își găsesc utilitatea atât în ​​clădiri noi precum și în renovări,. Experții tehnici Alcaplast pun accentul pe fiabilitate și pe durabilitatea tuturor produselor. Înainte să părăsească fabrica din Břeclav, toate produsele Alcaplast sunt testate pentru a ne asigura de calitatea acestora.

Crearea produselor fiabile, satisfacerea cerințelor clienților și creșterea calității vieții este scopul principal Alcaplast.

Istoric Alcaplast

  • 1998 Stabilirea companiei Alcaplast ca o societate cu răspundere limitata (SRL).
  • 1999 Programul de producție este format din doar două produse - flotor și mecanism de clătire. Mai târziu, producția se extinde și se produc de asemenea sifoane de lavoar.(alcaplast poza 1)
  • 2000–2001 Se începe producția de produse cum ar fi: sifoane de cădiță, capace de wc și legături de cadă.
  • 2001 Alcaplast câștigă medalia de aur pentru mecanismul de acționare dublu A04 la International Building Fair SHK Brno.
  • 2004 Nimeni nu își mai poate imagina o baie modernă fără rezervoare îngropate și compania Alcaplast răspunde la cererea de pe piață. Sistemele de rezervoare WC de la acest brand tradițional ceh permit instalarea în clădiri noi, dar, de asemenea și în renovări. Printre cele mai recente produse Alcaplast apar și legături de cadă cu umplere, sifoane de pardoseală și accesorii.(alcaplast poza 4)
  • 2009 Încep vânzările de rigole de duș din oțel inoxidabil ALCA care sunt bazate pe un patent brevetat. Ceremonie de deschidere a centrului de instruire.(alcaplast poza 5)
  • 2010 Ceremonie de premiere cu medalii de aur la IBF, SHK Brno și ELEKTRO 2010 în clădirea Târgul Internațional de la Brno. Compania Alca plast LLC a fost distinsă cu premiul anual al inginerilor și al instalatori Cehi pentru anul 2010 în domeniul articolelor sanitare și al rigolelor de duș ALCA. Premiul este acordat companiilor pentru acțiuni semnificative în domeniul încălzirilor și al sanitarelor, în Republica Cehă și în străinătate.(alcaplast poza 6)
  • 2012 Deschiderea unei noi hale de producție.(alcaplast poza 7)
  • 2014 Compania Alcaplast a câștigat un prestigios concurs de design, Red Dot Award 2014. Acest premiu important a fost obținut pentru colecția de clapete de acționare FLAT în categoria Product Design 2014.(alcaplast poza 8)

 

Alcaplast

Vezi mai mult Ascunde