Aquaform

Aquaform oferă produse de calitate superioară, cu design agreabil, oferind garanția siguranței în utilizare. Fiecare etapă a procesului de producție este verificată de Departamentul de Control al Calității, verificare prin care se asigură respectarea normelor de calitate impuse de procedurile companiei.

Materialul folosit la fabricarea cabinelor de duș și a paravanelor de cadă este sticla turnată rezistentă, securizată. Testul de rezistență verifică respectarea parametrilor proiectați ai sticlei. Cabinele de duș și paravanele de cadă respectă normele europene PN-EN14428. Compania ofera servicii profesionale de service, consultanta de montare, instalare, dare in folosinta si intretinere..

Avantajele cabinelor de duș Aquaform

• Siguranța utilizatorului în cabinele Aquaform este dată, printre altele, de sticla securit din care sunt fabricate geamurile. Această sticlă special călită este asemănătoare cu cea folosită la parbrizele mașinilor. Amplasarea unei bare de siguranta în cabină sau la ieșirea din cabină mărește gradul de siguranță și sentimentul de confort.

• Soliditatea unei cabine este asigurată de profilul utilizat. Profilele cabinelor Aquaform sunt realizate din aliaj de aluminiu de înaltă calitate. Profilele sunt celulare, soluție care oferă o rezistență mărită și fiabilitate crescută. Vopsirea prin pulverizare, cromarea multistrat și lustruirea chimică executată cu grijă asigură cabinelor Aquaform rezistență și durabilitate.

Fiabilitatea cabinelor Aquaform este asigurată prin câteva elemente cheie: sticla securit, profilul de aluminiu și calitatea rolelor metalice care asigură culisarea ușilor. În cazul cabinelor semirotunde au fost utilizate role dublu detașabile. Soluția garantează o calitate superioară, înlesnește curățarea cabinei și mărește comoditarea în utilizare.

• Închiderea ușoară a ușilor este asigurată de benzile magnetice montate pe marginea ușilor și de rolele de culisare silențioase montate pe panourile culisante. Grație acestor tehnologii, ușile se deschid ușor și fără zgomot.

• Etanșeitatea excelentă a cabinelor este asigurată de mai multe soluții tehnice care acționează împreună: benzile magnetice montate pe uși, balamaua de ridicare a ușii și mai ales tipul de ganitură de etanșare: ganitura elastomerică.

Garniturile de etanșare din elastomeri utilizate de Aquaform sunt net superioare clasicelor garnituri de etanșare cu silicon. Garniturile elastomerice nu sunt afectate de ciclurile rece/fierbinte, nu își schimbă culoarea, nu rețin impurități și asigură astfel o etanșare excelentă și de durată.

Balamaua de ridicare a ușilor protejează garniturile și cădița de duș de eventualele daune provocate de închiderea/deschiderea ușii. În același timp, mărește gradul de etanșeitate al cabinei.

• Menținerea curățeniei este esențială într-o cabină de duș. Sunt două aspecte de care trebuie să se țină cont:

1. pe suprafața sticlei se depun substanțe minerale din apă și

2. diverse impurități se depun în zonele greu accesibile ale cabinei (șinele de sulisare, rolele). Aquaform aduce rezolvări ingenioase pentru aceste două probleme:

1. Pentru a evita depunerile de calcar pe suprafața sticlei, soluția revoluționară adusă de Aquaformconstă în acoperirea sticlei cu un strat polimeric care respinge apa. Acest strat, DP active, nivelează suprafața sticlei și împiedică astfel depunerea substanțelor minerale, creând în același timp și un efect hidrofob (respinge apa).  

2. Pentru a ușura curățirea zonei rolelor de culisare se folosesc role cu lagăre detașabile. Acestea permit rabatarea simplă a ușilor cabinei și desprinderea ușii din profilul de la bază, ceea ce facilitează curățarea.

• Pentru nivelarea inegalităților pereților pe care se montează cabina, Aquaform folosește un profil U special care înlesnește montajul. Profilul U nivelează neregularitățile pereților și permite alipirea perfectă a marginii cabinei la perete.

Aquaform

Vezi mai mult Ascunde

Momentan nu exista produse introduse in aceasta categorie.

In scurt timp veti putea beneficia de o gama larga si diversificata de produse.

Va rugam reveniti !