Ali Parquets

Ali parquets a atins simbioza intre eleganta naturii si podelele din lemn masiv obtinand in schimb un produs natural care ofera nenumarate beneficii.

Lemnul e un material extraordinar, o resursa care creste si care e capabila sa se reinnoiasca permanent. Lemnul e durabil si ofera un sentiment de caldura in orice mediu, in special in cel casnic.         

In timpul procesului de productie eleganta si calitatea parchetului masiv sunt obtinute datorita metoddelor de lucru foarte riguroase: masurarea automata a umiditatii pentru fiecare lamela de lemn, control computerizat al nuantelor coloristice si al caracteristicilor geometrice, finisajul este aplicat cu strafaletul in sapte straturi si respecta caracteristicile naturale ale lemnului, rezistenta excelenta la uzura, la zgarieturi.

Producatorul Ali Parquets ne ofera un produs excelent care datorita conductivitatii termine scazute este placut si imbietor in orice conditii de temperatura. Podeaua este calda in timpul iernii si racoros vara.

Elasticitatea parchetului masiv Ali Parquets confera naturalete lemnului, imbunatatite de tonuri cromatice calde, suprafata este confortabila, relaxanda fiind o buna alegere pentru terenuri sportive. Curatarea si intretinerea sunt convenabile si rapide.

Ali Parquets

Vezi mai mult Ascunde

Produse 1 - 18 din 50 Produse