Atlas Concorde

Un partener de referință în sectorul ceramicii.

Atlas Concorde este un jucător în industria ceramică și una dintre cele mai importante și consolidată realitate la nivel mondial. Misiunea sa este de a oferi cele mai exigente cerinte ale consumatorilor, designeri de interior si arhitecti de solutii ceramice destinate pentru fiecare utilizare preconizată, asigurând rafinament estetic mereu în conformitate cu cererea de pe piață, combinată cu performanțe tehnice excelente. În patruzeci de ani de istorie, numele Atlas Concorde a devenit sinonim cu robustețe, fiabilitate și etica cu un excedent bugetar de mai multe și o cifră de afaceri în 2013 care a depășit 200 de milioane de euro. Un beton solid, care merge dincolo de schimbările de pe piață, și convinge fiecare an mai mult de 2700 de clienți din peste o sută de țări din întreaga lume.

Istoria ceramică privește spre viitor.

Fondată în 1969, Ceramiche Atlas Concorde este fondatorul companiei a Grupului Concorde, al doilea grup de ceramică din Europa, cu o cifra de afaceri de 600 de milioane de euro și 2.200 de angajați.

Pe parcursul istoriei sale, Atlas Concorde a participat activ la dezvoltarea ceramici inovații de marketing și estetice să devină un model pentru întreaga industrie.

Oamenii: cea mai importantă resursă.

Adevărata Motorul de oameni Atlas Concorde sunt mai mult de 500 de angajați și 100 de agenți și promotori, care lucrează în fiecare zi cu angajament, profesionalism si pasiune.

Respect pentru locuri de muncă este unul dintre pilonii de corporative Atlas Concorde, care reprezintă atenția mai scrupuloasă a condițiilor de lucru ale fiecărui si ofera actualizare de activitate și de formare continuă, cu o atenție deosebită pentru a tinerelor talente. Pentru această cifră de afaceri angajat este redusă la minim, printre cele mai mici din industrie.

Made in Italy, simbol al calitatii si stil.

Atlas Concorde este o companie bazată pe principii solide care credem în valorile exprimate de codul etic al Confindustria Ceramica și în mărcile făcute în Italia și Ceramica de Italia garanție de transparență, calitate și stil italian. Cei care aleg Atlas Concorde siguri de a cumpăra ceramică produse în condiții de siguranță locul de muncă, face numai cu materii prime atent selectate și datorită imbunatatit la o cunoaștere italian a recunoscut în întreaga lume.

Acoperitoare de podea Atlas Concorde suprafete ceramice pentru proiecte de design de mobilier.

Atlas Concorde oferă colecții de ceramică pardoseli din portelan gresie și acoperiri faptul că combină performanța tehnică excelentă într-o valoare estetică unică. Gama versatil și completă a podea și de perete Atlas Concorde răspunde într-o reclamă și funcțional la cerințele avansate de design contemporan, interior si design exterior.

 

Colectii CuBo:

  • Trust o colectie luxurianta care aminteste piatra si bogatia sa in detaliu.
  • Marvel un proiect complet și suprafețe coordonate placare efect de marmura.
  • Un proiect complet de podele Placi de porțelan și tapiserie coordonată joacă cu realism extraordinar și atenție la detalii o selecție de marmură și la modă.
  • Axi interpretează prezente esențe diferite îmbunătățite prin semnele natural ale trecerii timpului in zonele bogate in contraste de culori interesante.
  • Etic o selectie atenta a sapte esente de lemn pretioase, fiecare cu istoria, frumusetea si farmecul propriu.
  • Seastone o colectie inspirata de o selectie de placi cu aspect natural esentiale, caracterizate de urme differentiate si variate de fosile.
  • Sunrock  cinci pietre ale unor protagonisti de arhitectura, actualizate intr-un proiect ceramic cu estetica si design importante.
  • Ever interpretarea comtemporana si avansata dintr-un material a carui radacini se afla in istoria arhitecturii.
  • Spark nascuta intr-o interpretare inteligenta a celor mai bune finisaje interioare textile.
  • Style reinterpreteaza intr-un stil unic si superb farmecul de marmura clasica, imbogatind mediul cu atmosferta pretioasa si rafinata.

 Caracteristici și avantaje ale gresie portelanate.

Portelanul este un material compact si non-poros, îngheț-dovada si ignifug, rezistent la uzură și rupere. Este, de asemenea, "rezistente la acizi, substanțe chimice în stare de șoc general și termic. Durată, durabil si usor de intretinut, etajele gresiei portelanate Atlas Concorde oferă avantaje semnificative în multe aplicații în spații rezidențiale, comerciale și publice. Și rezistent la substanțe chimice rezistente benzii de rulare, suprafața este caracterizat printr-o estetică care face inalterabile placile de porțelan perfect pentru etajele de proiecte comerciale și publice, restaurante, centre spa si wellness, magazine, birouri, hoteluri și salon de afaceri. Atlas Concorde oferă gresie portelanate potrivita pentru aplicații în domenii care fac obiectul trafic pietonal ridicat sau zone cu trafic intens, cum ar fi în centre comerciale moderne, aeroporturi, școli, muzee, spitale și alte locuri publice. Porțelanul nu se deterioreaza in contact cu acizi și detergenți, nu permite soluționarea acarieni si bacterii, nu emite compuși organici volatili (COV) și este ușor de întreținut: Datorită acestor caracteristici, pardoseli gresie portelan sunt ideale pentru utilizarea în stațiuni balneare și centre de wellness în etaje de baie și bucătărie de etaje contexte rezidențiale și industriale. În general, acestea sunt utilizate în toate spațiile publice sau de afaceri care au nevoie de siguranță și igienă.

Suprafețe și pardoseli placi de porțelan.

Porțelan gresie Atlas Concorde sunt disponibile în diferite finisaje de suprafață în funcție de aplicație pentru a utiliza: suprafata mata, finisajul lucios rectificata, finisaj satinat lapped, suprafață texturată și mânerul. Acestea din urmă sunt caracterizate prin proprietăți anti-alunecare, concepute special pentru podele de exterior.

Placi de porțelan pentru pavaj exterior.

Rezistent la agenți atmosferici și poluanți, îngheț, sare și clor, faianta porțelan cu finisaj anti-alunecare este sigur și ideal în aer liber pavaje în locuri publice și private, pentru aplicații cum ar fi grădini și terase, cu o continuitate stilistică plăcută și de suprafață între interiorul și în afara. Podele portelan gresie 20 mm grosime sunt concepute special pentru rezistență maximă și siguranță în proiectarea rezidențiale exterior și comerciale, cum ar fi pasarele și grădini, terase, piscină înconjoară, zone pietonale urbane și drumurile de acces industriale.

Soluții pentru proiectare durabilă.

Gresie portelan Atlas Concorde îndeplinesc criteriile de construcție durabile și proiecte de arhitectura vă permite să creați ecologic. Toate colecțiile portelan gresie Atlas Concorde sunt certificate de etichetare ecologică, certificatul european care să ateste eco-uri produsului și viabilitatea ecologică a întregului proces de producție, de la selectarea materiilor prime implicate. Atlas Concorde oferă porțelan produse gresie care vă permit să obțină puncte LEED.

Estetică, atenție la tendințele pieței și evoluția tehnologică.

Porțelan gresie Atlas Concorde sunt caracterizate prin izbitoare plăcere estetică, obținut din sinergia dintre atenția acordată la tendințele pieței și punerea în aplicare a cele mai avansate cercetarea și producția de tehnologie. Rezultatul unui studiu continuă a tendințelor în arhitectură și design interior și exterior, etaje Placi de porțelan se disting prin stilul impecabil, perfecțiunea suprafeței și designul inovator. Extraordinare bogăția de detalii și atenția la detalii este rezultatul cercetării tehnice și tehnologice constante. Podelele Atlas Concorde se inspire din materiale naturale, sunt caracterizate de un realism surprinzător și atenție maximă la detalii. Tigla porțelan efect de lemn podele, efectul de marmură, piatră efectul, efectul de ciment, combina stilul si atmosfera de referință mondial natural / din suprafața evocat avantajele tehnice și funcționale ale porțelan gresie. Porțelan gresie Atlas Concorde reflectă cele mai recente tendințe de design în ceea ce privește materiale si finisaje mobilier inspirate, pentru proiectarea de spatii interioare și exterioare care reconcilia estetica compromisuri, siguranță și funcționalitate.

 

 

Atlas Concorde

Vezi mai mult Ascunde

Momentan nu exista produse introduse in aceasta categorie.

In scurt timp veti putea beneficia de o gama larga si diversificata de produse.

Va rugam reveniti !