Riho

FIRMA RIHO CZ, a.s. a fost înfiinţată în anul 1994 ca societate fiică a firmei olandeze RIHO INTERNATIONAL. Renumele bun despre nivelul tehnic înalt ale produselor cehe a fost motivul pentru care conducerea firmei a decis să construiasca în mica localitate Moravský kras o întreprindere nouă cu calităţi extraordinare. În întreprinderea nouă a crescut o echipă de tehnicieni specializaţi, care constituie vârful în domeniul lor.(riho poza 1, riho poza 3)

Misiunea RIHO:

Să oferim servicii acelor clienţi, care ştiu ce îşi doresc şi care ştiu în ce constă secretul calităţii sistemelor de baie.

Obiectiv:

RIHO nu ar exista fără hotărârile înţelepte ale clienţilor noştri. Înţelepciunea nu constă doar în cunoştinţe, dar şi în relaţia cu mediul nostru înconjurător. Împreună cu clienţii noştri apreciem valorile, care în lumea globală de astăzi dobândesc priorităţi. Afirmaţia legendară că nu suntem atât de bogaţi încât să ne permitem să cumpărăm lucruri ieftine este actuala ca şi o sută de ani în urmă, atât mai mult când ne gandim ce vom face cu lucrul învechit, cand după mulţi ani de serviciu va veni sfârșitul lui.

RIHO este membrul Camerei de comerţ a Republicii Cehe

Politica calității RIHO

Fabrica de producție RIHO CZ, a.s., Suchý, este societatea fiică a holdingului olandez RIHO International b.v., a cărui activitate este orientată spre piețele europene. Principalul conținut al producției programului RIHO sunt căzile acrilate ergonomice de înaltă calitate, cădițele de duș și sistemele masaj RIHO. De asemenea oferim clienților noștri cabine cu aburi, dușuri hidromasaj, panouri duș și hidromasaj, paravane pentru căzi, mobilier de baie și totul la cel mai înalt nivel de calitate. Permanent îmbunătățim calitățile de utilizare, DESENul, securitatea și fiabilitatea produselor noastre, care împlinesc sau chiar și depășesc cerințele clienților și organelor de control.

Viziunea noastră este dezvoltarea sistemului de producere, inclusiv integrarea deplină a sistemului de conducere. Realizăm centru logistic și productiv european. Activitățile noastre de marketing se acomodează și se apropie clienților noștri. Tindem să devenim unul dintre furnizorii esențiali ai clienților europeni.

Politica noastră a calității este îmbunătățirea permanentă a sistemului controlului de calitate. Această politică o aplicăm în relațiile cu toate părțile cointeresate. Participarea activă a angajaților în acest sistem o considerăm ca una din principiile de bază ale succesului.

Marca RIHO înseamnă fiabilitate. Prin urmare produsele RIHO oferă garanția de 10 ani, care se referă asupra clarității și stabilității culorii și de asemenea asupra stabilității formei. Valabilitatea garanției la căzile cu hidromasaj este de 2 ani, iar în cazul instalării profesionale și montajului de către un tehnician calificat garanția se prelungește la 4 ani.

Produse RIHO:

 

Riho

Vezi mai mult Ascunde

Produse 1 - 18 din 144 Produse