IRSAP

IRSAP este o societate care a făcut din cercetare istoria sa şi din inovaţie prezentul său. Este o marcă care garantează calitatea în sectorul caloriferelor. O calitate care ia naştere dintr-o experienţă vastă în încălzirea locuinţelor şi dintr-un traseu coerent care a adus Societatea la nivele maxime în Italia şi străinătate.     

Evoluţia continuă cu care se distinge dintotdeauna tehnologia IRSAP, aplicată la procesele de producţie şi la produs, s-a dezvoltat în ultimii ani şi în direcţia esteticii, aducând valoare adăugată obiectelor care cu greu au fost percepute ca parte integrantă din amenajarea unei case, îmbinând perfect funcţia cu forma. 

Îmbunătăţirea calităţii vieţii în cadrul fiecărui tip de mediu cu ajutorul produselor, sistemelor şi serviciilor inovatoare de încălzire, climatizare şi tratare a aerului, acordând atenţie maximă cerinţelor oamenilor şi respectând mediul, aceasta este misiunea IRSAP.

IRSAP a luat naştere în anul 1963 în Arqua' Polesine, provincia Rovigo. Îşi începe activitatea cu producţia de calorifere din oţel turnat. Trei ani mai târziu a fost crea TESI, un calorifer tubular încă necunoscut pe piaţa italiană.

  • În anul 1978 a luat naştere IRSOL, pentru producţia de instalaţii solare.
  • În 1981, a fost lansat pe piaţă NOVO, primul calorifer inovator de baie pentru prosoape produs în Italia. IRSAP introduce pe piaţă un mod inovator de concepere a caloriferului, înţeles nu numai ca produs de încălzire, ci şi ca obiect decorativ, îmbogăţind cu forme, culori şi funcţii, sintetizând noua semnificaţie a mărcii înregistrate “I TERMOARREDATORI”.    
  • În 1966, IRSAP intră în sectorul climatizării propunând o serie completă de produse pentru condiţionarea aerului: iau naştere “I CLIMARREDATORI”.      
  • În 2000 achiziţionează RHOSS, societate istorică, pentru consolidarea prezenţei sale pe piaţa climatizării. Se inaugurează noua filială comercială spaniolă la Barcelona.      
  • În 2001, IRSAP lărgeşte gama de calorifere de baie. Se inaugurează noua filială comercială franceză la Vourles (Lyon).
  • În 2004, este lansată noua gamă de radiatoare electrice. Este constituit stabilimentul IRROM la Cluj-Napoca (România).   
  • În 2005, este achiziţionat un stabiliment pentru producţia de calorifere în China, la Pekin.
  • În 2006, este prezentată gama de calorifere de design.       

Sistemul calităţii societăţii IRSAP este certificat UNI EN ISO 9001:2000 (vision 2000), randamentul termic al tuturor caloriferelor este controlat şi certificat conform normelor EN 442 şi normelor NF franceze. Toate produsele poartă marca CE. Sectorul de producţie din Arqua' Polesine se desfăşoară pe o suprafaţă de 100.000 mp, din care 50.000 sunt acoperiţi, fiind angajate 457 persoane.

Grupul IRSAP este astăzi unul dintre cele mai mari grupuri italiene, operând în sectorul încălzirii şi condiţionării aerului în Europa.(irsap poza 1)

Unităţile de producţie ale grupului sunt în număr de patru: trei unităţi de producţie calorifere în Arqua' Polesine (Rovigo), Cluj-Napoca (România) şi Pekin (China); o unitate este dedicată producţiei de climatizatoare în Codroipo (Udine).

Filialele comerciale din Europa sunt în număr de trei: Franţa (Lyon), Spania (Barcellona) şi Germania (Balingen).

Suprafaţa sectoarelor de producţie şi comerciale acoperă circa 500.000 mp; sunt 1200 de angajaţi, din care 300 rezidenţi în străinătate. Valoarea facturată agregată este de 160 milioane de Euro, din care 45% condiţionare aer şi 75% încălzire.

Grupul s-a străduit întotdeauna să traducă patrimoniul bogat de cunoştinţe în produse inovatoare destinate realizării de instalaţii pentru climatizare, afirmându-se ca unul dintre grupurile cele mai cunoscute în sector.

Prin realizarea întregii valori economice şi strategice ale business unit-urilor şi brandurilor construite de-a lungul anilor, a dobândit o imagine puternică şi recunoscută de tehnologie, inovaţie şi fiabilitate.

Produse:

TESI reprezintă sistemul cel mai funcţional şi elegant pentru încălzire, cu o amplă libertate compoziţională care permite gamei să varieze între 5 adâncimi şi 19 înălţimi. Colectie Tesi: noua modalitate pentru radiatoare multi-coloane; foărme originali, finisările şi culori care răspund exigenţelor designului contemporan cu un stil unic şi rafinat.

Calorifere decorative Un amestec perfect între clasă, eleganţă şi liniaritate. Caloriferele decorative sunt un element versatil care se integrează în orice loc din casă, oferind un bun randament graţie structurii din tuburi de oţel.

Calorifere de Design Caloriferele proiectate de ATELIERUL DE IDEI constituie evoluţia obiectului de încălzire. Inovatoare, funcţionale şi decorative, sunt fructul colaborării cu proiectanţi şi designeri.

Calorifere de baie Caloriferele port-prosop rezolvă cerinţele de practicitate şi căldură. Ideale pentru baie, uşoare şi fără muchii graţie liniilor sobre, se adaptează oricărui tip de mediu şi amenajare.

Calorifere cromat Eleganţa acestei versiuni, în care cromajul modern răspunde exigenţelor de design din locuinţele de azi, face din calorifer un protagonist în orice tip de amenajare.

Calorifere Electrice Pentru baie sunt disponibile şi radiatoare electrice pentru cazurile în care nu este posibilă sau convenabilă branşarea la instalaţia normală de încălzire.

IRSAP

Vezi mai mult Ascunde