Ideal Standard

Ideal Standard isi desfasoara activitatea in peste 30 de tari pe tot globul. Clientii  sunt in centrul  tuturor eforturilor depuse iar scopul companiei este intotdeauna acelasi – de a permite oamenilor sa creeze grupuri sanitare frumoase, fie ca este vorba de spatii rezidentiale, comerciale sau industriale. Cei care aleg pentru proiectele lor produsele Ideal Standard  beneficiaza de experienta de peste 100 de ani de dezvoltare, bazata pe inovatii si proiectare.

Gamele de produse Ideal Standard cuprind obiecte sanitare din ceramica, robinete si sisteme de dus pentru baie, solutii wellness, mobilier si accesorii. Ideal Standard lucreaza cu designeri de clasa mondiala pentru a dezvolta produse inovatoare, folosind cele mai noi tehnologii.    

Viziunea Ideal Standard este de a aduce era digitala in baie, creand un spatiu de viata placut si relaxant. La Ideal Standard gestionarea impactul asupra mediului este o parte pivot a strategiei de business. Fie că este vorba de dezvoltarea sau de ambalarea produselor compania urmărește să reducă la minimum impactul asupra mediului. Se promoveaza utilizarea eficientă a materialelor, a energie și a apei gasindu-se permanent modalitati de economisire.

Colectia Small Ideal Standard  este o solutie ideala pentru baile cu spatiu limitat.

Colectia Active Ideal Standard este o interpretare moderna a minimalismului redesenat cu linii ce dau nastere unor forme geometrice esentiale dar deloc stricte. 

Chiuvetele Cantica Ideal Standard satisfac nevoile de ingrijire oferind in acelasi timp solutii de design personalizate si versatile. Acesta este un set de mare succes, gama a fost actualizata in 2006 cu vase de toaleta si bideuri indepedente. Contine obiecte sanitare cu forme patrate.

Ideal Standard

Vezi mai mult Ascunde

Produse 1 - 18 din 150 Produse