Hatria

Hatria este compania specializata in productia de ceramica sanitare pentru baie contemporane. Chiuvete de orice tip și formă, toalete și bideuri sol sau tăvi suspendate și de duș sunt doar câteva dintre elementele de catalog Hatria, care include mobilier, rafturi, accesorii si suporturi pentru prosoape.

DESPRE HATRIA

Hatria are o istorie lungă, cu o tradiție îndelungată culturale și de producție, astăzi sinonim cu inovația și design italian recunoscut pe scară largă la nivel internațional, specializată în producția de ceramică sanitare și mobilier pentru baie contemporane.

CALITATE HATRIA

Hatria promoveaza cercetare continuă pentru îmbunătățirea calităților estetice și funcționale bine stabilite ale produselor sale, cu noi soluții de design și tehnologice care promovează conservarea apei și reduce consumul de energie în procesele de fabricație, cu accent conștient cu privire la protecția " mediului și a resurselor sale.

FABRICĂ HATRIA

De la proiectare la produs, prin laboratoare de prototipuri și de testare până la instalațiile de producție și de ultimă oră foarte specializate, capabile să susțină o cale de dezvoltare care vizează crearea de produse cu tehnică și estetică imediat recunoscut.

Valorile de cercetare estetic, de înaltă tehnologie, fiabilitate și tradiție, Hatria a simțit nevoia de a sprijini o platformă conceptuală mai dinamic și de perspectivă. Noua identitate este, de asemenea, în logo-ul albastru, care are acum un semn plus lumină litere și moale, se întind de la rafinat și mai subțire, care comunică dorința de a crescut și tensiunea continuă spre noi. Un echilibru perfect de volume și un sentiment de lejeritate elegant caracterizează noua imagine a Hatria.

 

Hatria

Vezi mai mult Ascunde

Produse 1 - 18 din 82 Produse