CUBODESIGN.ro

Vezi toate rezultatele cautarii dupa 'Query'

Radiator decorativ Curval IRSAP

IRSAP

RadiatoareRadiatoare decorative · IRSAP

Disponibilitate: la comanda

Garantie: 10 ANI

Pret: 5.435,48 lei / buc
pretul include TVA


Contacteaza un consultant

Ai nevoie de mai multe informatii?  Contacteaza-ne !

Telefon: +40 747 470 470
Luni - Vineri: 9:00 -18:00

Cere informatii despre acest produs

Inspiratii. Amenajari.

 • Amenajare interior Irsap CURVAL Amenajare interior Irsap CURVAL

  Deoarece reprezinta sinteza intre design si libertatea de compozitie, radiatorul decorativ Curval se incadreaza perfect in spatii largi, aerisite, cu aer modern, minimalist.

Colectie

Colectia Radiatoare de Design IRSAP Colectia Radiatoare de Design IRSAP

Radiatoarele IRSAP de Design, iau nastere din esenta studiului, talentului si indemanarii designerilor care au lucrat si lucreaza pentru IRSAP, realizand radiatoare cu caracter dinamic ce emanana energie.

Descriere produs
Informatii tehnice
Opinii
 • Nascut in urma colaborarii cu Scoala Politehnica de Design din Milano, Curval reprezinta sinteza perfecta intre design si libertatea de compozitie, datorita posibilitatii de a modifica dupa dorinta dimensiunea elementelor. Curval este disponibil in patru versiuni, doar in culoarea Gri Aluminiu Metalizat. 

  Produsul face parte din colectia Colectia Radiatoare de Design IRSAP

  Radiatoarele IRSAP de Design, iau nastere din esenta studiului, talentului si indemanarii designerilor care au lucrat si lucreaza pentru IRSAP, realizand radiatoare cu caracter dinamic ce emanana energie.

  Scopul renumitilor designeri care lucreaza pentru IRSAP, este de a creea noi perspective, a concepe si realiza produse inovative si necesare, astfel incat radiatoarele create de acestea sa devina un model unic si deosebit.

  Radiatoarele create de IRSAP se disting nu numai prin functionalitate si elemente decorative, ci si prin capacitatea de a evoca linii sobre, ondulate sau drepte, acestea fiind puse in valoare de o lunina discreta ce da un plus de rafinament.

  Forma, dimensiunea, culoarea si finisajul sunt prezente intr-o gama larga, clientul avand posibilitatea de a combina toate aceste caracteristici si personaliza orice tip de radiator propriei personalitati.

 • Descriere tehnica:

  Radiatorul compozit este acoperit cu panouri din material polimeric, are elementi radianti in forma de tuburi rotunde cu diametrul de 18 mm, colectori rotunzi au un diametru de 30 mm, filetarea este de ½”G dreapta, presiunea maxima admisa este de 8 bari si temperatura maxima admisa este de de 95⁰C.

  Curval este disponibil in 2 variante de inaltime, 4 variante de latime - de 509 mm pana la 1230 mm si 4 puteri termice - de la 744 W pana la 1062 W.

  Pretul include kitul tur-retur:

  • 1 robinet tur-retur satinat unghi reversibil dotat cu racorduri cupru (Ø 10, 12, 14, 15 si 16) multistrat (14 grosime 2 si 16 grosime 2);
  • 1 ventil de aerisire;
  • distantiere de perete.

  Pentru garantia prestatiilor ridicate ale corpurilor incalzitoare IRSAP Medusa, se recomanda proiectarea lor la  temperatura joasa, respectiv Δt 30⁰C.

  Finisaj: Gri Aluminiu

 • Pentru moment, acest produs nu are nici o opinie.

  Adauga opinia ta despre acest produs