Villa Guadalmina Malaga

Villa Guadalmina Malaga

Proiectul realizat de studioul spaniol 969Arquitectos a fost creat pentru clienții lor: sportiv, stil de viață axat pe petrecerea timpului în aer liber, atent la mediu. Villa Guadalmina este o locuință cu piscină, în care interiorul comunică perfect cu exteriorul în contact cu natura.

Vila impresionează prin designul său contemporan: Contrastul dintre textura caldă și intimă a lemnului și decorul alb al etajului inferior „recreează reminiscențe mediteraneene”, explică Fernando Perez Del Pulgar Mancebo, co-fondator al 969Arquitectos. „Designul interior se joacă cu materiale naturale, cum ar fi mortarul de var, lemnul, piatra și țesăturile, încercând să transmită o conexiune cu natura mediteraneeană. Am folosit pe scară largă gresie porțelanată pe care le gasim in portofoliul cubodesign.ro în special colecția Mystone Limestone, Marazzi, realizată cu 40% material reciclat, în nuanța Ivory și format pătrat de 120x120 cm – pentru a placa atât pardoselile interioare și exterioare din toate zonele. Textura și culoarea colecției au ajutat la transmiterea ideii de armonie cu natura pe care o caută această casă, deoarece tonurile completează perfect grădina și lemnul fațadei”.

Proiectul prezintă continuitate între spațiile interioare și exterioare. „Aceste spații intermediare, între interior și exterior, definesc pentru noi stilul de viață mediteraneean. În acest sens, este esențial să găsim materiale care să ne permită să stabilim această relație într-un mod armonios, cu performanțe estetice compatibile cu și siguranța – gândiți-vă la piscină. Iar ceramica Marazzi ne-a permis să realizăm acest obiectiv, gasind aceasta colectie pe cubodesign.ro

Produse utilizate in ambient/ambiente