Casa Bevel Zagreb

Casa Bevel Zagreb

Pe coasta Dalmata, in sud, în mijlocul podgoriilor, se află Bevel House proiectată de Klaudija Zubčić designer de interior croat. Desingnul a interpretat peisajul natural aducându-l in interiorul vilei, locul fiind un punct de întâlnire, impresionant între mare, cer și pământ.

O lucrare complexa si rafinată de combinații care răspunde dorintelor clientului de durabilitate și performanță. Datorită tehnologiei High Performance, linia Mystone rezistă la solicitări mari și la trafic, chiar mai mari comparativ cu piatra naturala si evident se intretine mai usor.
Colecțiile Limestone și Moon, cu tehnologia StepWise, au un coeficient anti-alunecare ridicat, menținând în același timp o suprafață placuta la atingere și ușor de curățat.

Ceramica a fost un element important  în definirea stilului spațiilor de locuit; designerul croat confirmă: „Am ales să lucrez cu un mix and match al colecțiilor Marazzi, asa cum le gasiti pe site-ul cubodesign.ro. Formatele mari au conferit casei o spațialitate extraordinară. Posibilitatea de a lucra cu texturi inspirate din piatră și marmură, în nuanțe naturale de la alb la fildeș, de la bej la gri, mi-a intarit dorința de a fi în total acord cu frumusețea ancestrală a acestor locuri.

Produse utilizate in ambient/ambiente