TRES

Peste 40 de ani de confort de fabricație ...

TRES Griferia este o companie de familie, cu mai mult de 40 de ani de experienta, dedicat fabricarea și comercializarea plin de Robinetărie de calitate pentru bai si bucatarii, coloane hidromasaj, cădițe de duș și accesorii de baie.

Cu filiale din Germania, Italia, Polonia și Portugalia și fabrica sa acoperă o suprafață de mână mai mult de 30.000 m2 situat în Vallirana (Barcelona), foarte Griferia Produce mai mult de 3.000 de tapwaremodels și este unul dintre cele mai importante companii din Europa. Obiectivul său este foarte clar: servicii, calitate și preț.

Toate fabricație se face sub un singur acoperiș, în instalații moderne care pot Asigurarea calității coerentă a și control asupra entiremanufacturing proces. În plus, sistemul de management al TIC Garanții livrări și stocuri clienților minimizate, ceea ce face companie foarte important în Europa, cu produse de înaltă calitate pentru confortul utilizatorului.

Foarte întreaga gamă vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor Însuși modul cele mai exigente. Stil și confort, împreună cu state-of-the-art tehnologie, TIC sunt priorități, ceea ce face solutia optima pentru noi tendințe în bucătării și băi.

De înaltă calitate și o gamă largă de produse, au condus foarte thebrand pentru a extinde în întreaga lume.

Filiale în Germania, Italia, Portugalia și Polonia sunt rezultatul multor ani de angajament pentru produse de calitate și servicii la un pret foarte competitiv.

Îmbunătățiri continue la instalații, procese de fabricație și tehnologie au făcut marca TRES unul dintre cele mai importante companii spaniole în fabricarea și comercializarea acestor produse.

Facilitățile mari, moderne, are prea înființat în Vallirana (Barcelona) sunt mărturie pentru on-goingevolution a mărcii, creșterea eficienței, de servicii și de calitate De-a lungul TIC gamă largă de produse.

ISTORIA TRES:

Colectii noi:

Loft – tres

Loft – colors

Slim –exclusive

Cuadro- exclusive

Lex- tres

Electric for shower

 

TRES

Vezi mai mult Ascunde

Produse 1 - 18 din 70 Produse