CUBODESIGN.ro

Vezi toate rezultatele cautarii dupa 'Query'

Radiator decorativ Sax 2 Vertical/ Orizontal IRSAP

IRSAP

RadiatoareRadiatoare decorative · IRSAP

Disponibilitate: la comanda

Garantie: 20 ANI

Pret: 1.177,45 lei / buc
pretul include TVA


Contacteaza un consultant

Ai nevoie de mai multe informatii?  Contacteaza-ne !

Telefon: +40 747 470 470
Luni - Vineri: 9:00 -18:00

Cere informatii despre acest produs

Colectie

Colectia Radiatoare de Design IRSAP Colectia Radiatoare de Design IRSAP

Radiatoarele IRSAP de Design, iau nastere din esenta studiului, talentului si indemanarii designerilor care au lucrat si lucreaza pentru IRSAP, realizand radiatoare cu caracter dinamic ce emanana energie.

Descriere produs
Informatii tehnice
Opinii
 • Sax 2 Vertical/ Orizontal este versiunea cu doua randuri de tuburi Sax. Aceasta solutie este adecvata pentru mediile care necesita un randament caloric mai mare. Inaltimea respectiv lungimea, variaza de la 500 mm la 2000 mm si de la 4 la 40 de elementi in numar par.

  Produsul face parte din colectia Colectia Radiatoare de Design IRSAP

  Radiatoarele IRSAP de Design, iau nastere din esenta studiului, talentului si indemanarii designerilor care au lucrat si lucreaza pentru IRSAP, realizand radiatoare cu caracter dinamic ce emanana energie.

  Scopul renumitilor designeri care lucreaza pentru IRSAP, este de a creea noi perspective, a concepe si realiza produse inovative si necesare, astfel incat radiatoarele create de acestea sa devina un model unic si deosebit.

  Radiatoarele create de IRSAP se disting nu numai prin functionalitate si elemente decorative, ci si prin capacitatea de a evoca linii sobre, ondulate sau drepte, acestea fiind puse in valoare de o lunina discreta ce da un plus de rafinament.

  Forma, dimensiunea, culoarea si finisajul sunt prezente intr-o gama larga, clientul avand posibilitatea de a combina toate aceste caracteristici si personaliza orice tip de radiator propriei personalitati.

 • Descriere tehnica:

  Radiatorul SAX 2 are o adancime de 80 de mm, colectorii in sectiune circulara au diametru de 30 mm, tuburile din tabla de otel au sectiunea dreptunghiulara de 20 x 25 mm, filetarea extremitatii colectorului este de ½”G, presiunea maxima admisa este de 4 bari si temperatura maxima admisa este de 95⁰C.

  Acest tip de radiator se poate monta atat vertical cat si orizomntal conform schitelor tehnice.

  Preturile includ :

  • dispozitive de prindere tip “carlig” pentru fixarea pe perete impreuna cu suruburile si diblurile aferente;
  • ventilul de aerisire ½” cromat;
  • dop ½” cromat.

   

  Pentru garantia prestatiilor ridicate ale corpurilor incalzitoare IRSAP Sax 2, se recomnda proiectarea lor la joasa temperatura, respectiv Δt 30⁰C.

 • Pentru moment, acest produs nu are nici o opinie.

  Adauga opinia ta despre acest produs