Marazzi

Marazzi este un lider international in domeniul placilor ceramice.

Marazzi Ceramiche s-a nascut in 1935 in Sassuolo, aproape de Modena, intr-o zona activa inca din secolul al XVII-lea în artizanale ceramicii. Se spune că fondatorul Filippo Marazzi a stabilit prima fabrica folosind ca suport două rânduri paralele de plopi, fondator astfel ceea ce se va numi "fabrica de carton" de natura provizorie a structurii sale. De fapt, el a fost crearea unei companii care, datorită utilizării celor mai bune tehnologii disponibile la momentul respectiv, a transformat măiestrie argilă într-un proces de producție industrială modernă, contribuind în mod semnificativ la dezvoltarea a ceea ce avea să devină cel mai important cartier de ceramice în lume.

Anii '40-'50 Marazzi Ceramiche

În perioada de reconstrucția post-conflict, datorită extinderii facilităților de producție, Ceramica Marazzi este în măsură să îndeplinească cererea o piață în creștere.

Anii '50 și '60 Marazzi Ceramiche

În îndrumarea Pietro Marazzi, fiul lui Filippo lui, este realizată o primă extensie și începerea procesului de mecanizare, în plus față de cercetare futurist estetice la momentul.

Anii '70 Marazzi Ceramiche

Renovari  tehnologice radicale. Brevete Marazzi o singura ardere, (ardere rapida a corpului și glazură), care devine procesul de fabricație cea mai răspândită în lume. Placile Marazzi poartă numele importante designeri si arhitecti internaționale.

Anii '80 Marazzi Ceramiche

Sub îndrumarea Filippo, reprezentând a treia generație, începe procesul de dezvoltare internațională, diversificarea produselor și integrarea pe verticală. Sunt stabilite în străinătate Iberia Marazzi în Castellón de la Plana în Spania, și american Marazzi Tile în Dallas, Texas. E 1989 achiziționarea de Ceramiche Ragno SpA, apoi al doilea jucător italian în acest sector. Acesta introduce inovativ FireStream sistemului de producție.

Anii '90 Marazzi Ceramiche

Ele sunt caracterizate printr-o strategie care are ca scop să-și consolideze poziția de lider în Italia și să continue expansiunea la nivel mondial, prin achiziții majore.

2010. Brevete Marazzi placă de gresie cristalizata și se finalizează ciclul de investiții cu instalarea celor mai inovatoare tehnologii pentru producerea de placi ceramice

Astăzi, plăcile ceramice Marazzi sunt utilizate nu numai în podelele și pereții rezidențiale, dar, datorită caracteristicilor tehnice și estetice ridicate, care sunt în măsură să ofere, suntem din ce în ce utilizate în public și în marile opere de arhitectură. Timp de decenii studiază Marazzi și oferă piața din New aplicatiile produse ceramice, oferind produse arhitecti cu caracteristici tehnice ridicate, prin tehnologia de brand Marazzi, si solutii pentru arhitectura mai largă prin Divizia Marazzi Inginerie. Specializată în producția și comercializarea de plăci Placi de porțelan și suprafețe ceramice pentru suprafete verticale si orizontale de stres mare trafic mare, Marazzi Tecnica este, de peste 20 de ani, alegerea preferată de arhitecti si designeri din proiecte și arhitecturi care necesită materiale cu performanțe tehnice ridicate majore: concret, rezistenta la abraziune, pete, anti-alunecare, usor de curatat, formate mari, sobru estetic și de fapt esențiale sunt principalele caracteristici ale produselor Marazzi Tecnica.

Gama largă de gresie ce imita lemnul Marazzi are oferte care permite tuturor să se joace cu imaginația. Știm că podea, înainte de mobilier, ne permite sa cream starea de spirit a camereisau dupa caz chiar si toata casa, există posibilități infinite de a personaliza un spațiu. Marazzi ofera diferite modele de instalare pentru a finaliza pachetul existent de propuneri, pentru a facilita atât munca clientului cat și cea a profesioniștilor care lucrează cu ceramica.

Materika, faianta noua Marazzi câștigă premii de design ceramice 2015 acordate de către ADI, Asociația Design Industrial.

Informatii

Colecția de Materika este o gamă cu finisaj satinat de beton. Prestigiosul noua dimensiune 40x120 garantează o mai mare continuitate vizuală în designul de perete, în timp ce gama de culori este inspirata de nuante naturale de beton, pentru a exprima caracteristicile acestui material ceramic din plin. Structurile tridimensionale si gresie decor completează colecția cu consecvență stilistică, și sunt la fel de potrivite pentru bai, bucatarii si camere de zi.

Colectii noi :

Treverktrend este colecția gresie efect de lemn, care are o expresie dublă estetică: cele mai tradiționale de stejar și mai contemporan aspect zada minim. Finisaj stejar este disponibil în dimensiuni personalizate 37,5x150 25x150 19x150 în timp ce în zada numai în dimensiune 25x150. Treverktrend este potrivit pentru stabilire pe podele și pereți.

Allmarble Un efect de marmura gresie de colectare, care este inspirat de marmură italiană foarte rare: Lasa, Statuar, Raphael, de mare, travertin, Saint Laurent și Frappuccino. Disponibil în 4 finisaje lux, naturale, structura și mătase și 8 dimensiuni variind de la 7x28 la 60x120. Gresie Allmarble se pretează la stabilire podele si pereti, atât la interior si exterior, datorită versiune mai groase de 20 mm în dimensiune 40x120. În susținerea noului format hexagonal pentru crearea unor medii originale și elegant de colectare.

Esențial este un înveliș ceramic in format mare subțire, noua propunere de "alb", în conformitate cu tendința de mobilier "look alb totală." Esențiale de colectare exprimă acest concept prin dezvoltarea de culoare albă pe două suprafețe diferite: lustruit și satinat. Marea Formatul 40x120 permite realizarea de pereți mari, cu întreruperi minime, pentru a amplifica efectul de continuitate a acoperirii. Finalizarea gama sunt propuse două tipuri de structuri tridimensionale care accentuează suprafață ceramică baie rendnedo unic.

TerraMix în format mic 7x28 reprezintă o nouă propunere pentru a se potrivi gresie orice nevoie, atât la interior si exterior. TerraMix este o aroma nordic colecție a cărui locație de pe pereți și pardoseli amplifică versatilitate și încadrării în muncă, atât în ​​rezidentiale si comerciale.

"XLstreet este beton colecția efect gresie, o nouă propunere estetică a cererii de format mare (120x120) de la podea, trebuie să născut din studii și design arhitectural pentru construirea de suprafețe mari, omogene."

Colectii Cubo:

Planet are un stil contemporan, infuzarea spațiul un sentiment de intimitate și viața trăită. Colectarea, portelan este dezvoltat în mărime 15x90 cm și este inspirat de lemn. Disponibil in 5 culori, Planet este ideal pentru utilizarea în case, de asemenea, în aer liber, datorită suprafeței în aer liber.

Covent Garden Marazzi energie si vitalitate la mediul în care este utilizat. Placile ceramice din colectia sunt potrivite pentru acoperirea de baie si bucatarie casei

Montreal - faianta 25x76 cu finisaj lucios, al cărui grafic silitor permis pentru a da forma la frumusețea originală a marmurei. Ea vine în patru nuanțe (perla, gri, fildeș și Mocha), care, dacă este combinată cu decoratiuni Leaf și Jana cu motive florale, crearea unui spațiu plin de eleganta si rafinament. Placi rectificate lustruit 60x60 disponibil în fildeș, Mocha, și perle gri. Reamintind eleganța de marmură este ideal pentru crearea de spații de o rara frumusete.

Monolit trage energia din puterea și rezistența porfir. Disponibil în trei finisaje de suprafață - Bush-forjata, Matt și periat și complete insertii geometrice tridimensionale, Monolith vine în foi de format mare de până la 60 x 120 cm de la versatilitatea mare și a materialelor de conținut remarcabile. Made-corp tehnologie porțelan gresie "continuă", Monolith poate fi utilizat în soluții de continuitate pentru interior și în aer liber și pentru toate utilizările, atât comerciale si rezidentiale.

Concreta - O selecție atentă de tonuri naturale de culoare închisă, caracterizată de un spirit de estetica Zen care transmite pur, armonia formală și echilibru în fiecare cameră. Asta e Concreta pot crea medii pline de eleganta si rafinament, cu o selecție de inspirație florală decorative și rafinat.

EvolutionStone de Marazzi este interpretarea originală a șapte pietre naturale valoroase caracterizate prin perfecțiunea tehnologiei ceramice. Produsă în mari dimensiuni, Serena, Piasentina, Slate, Malaga, Luserna, quartz și Pierre Bleue sunt obținute printr-un proces inovativ de margine eco-conștient și de tăiere industrial. De gresie portelanata in dubla de încărcare și poate fi folosit interior si exterior, rezidentiale si comerciale trafic ridicat. Diferitele structuri de suprafață permit instalarea cu o pauză între și în aer liber

Dots -Un efect punctată imperceptibil, prin transparența suprafeței lor lucioase, porniți culoarea și devine comună firul diferitelor Dots propuneri. Reflecții de lumină și aplicații cristal Swarovski prețioase permite puncte pentru a crea atmosfere spumante, sofisticate. Fabricat din puncte albe singur concediat, este pentru acoperirea mediilor publice și private, cum ar fi magazine și buticuri de modă, pub-uri, hoteluri și restaurante. Puncte pot fi de asemenea combinate pentru podele de colecții și moda Sistema finisaj lux

 

Marazzi

Vezi mai mult Ascunde

Produse 1 - 18 din 541 Produse