Kessel

Kessel este „Lider în instalaţii de scurgere” si pune la dispozitia clientilor o gamă largă de produse inovatoare, de calitate superioară, precum: Sisteme de protecție antirefulare, Stații de ridicare, Sifoane și Rigole, Separatoare, Sisteme septice pentru epurarea apelor uzate, Cămine de Vizitare.

Specialistul în instalaţii de scurgere KESSEL a lansat pe piaţă noua staţie de ridicare Aqualift F Compact. Aceasta are un zgomot de funcţionare scăzut şi este destinată în special utilizării în clădirile de locuinţe. “Optimizând dimensiunile bazinului, am reuşit să creştem volumul util al acestuia la 20 de litri şi să reducem semnificativ numărul de cicluri de activare ale staţiei de ridicare Aqualift F Compact. Acest lucru înseamnă că pompa electrică a staţiei de ridicare va intra în funcţiune mai rar dar, în acelaşi timp, va evacua aceiaşi cantitate de apă uzată în instalaţia de canalizare. Reducând numărul de cicluri de intrare şi ieşire din funcţiune, am mărit durata de viaţă a pompei,” explică Lars Weißmann, Directorul de Producţie pentru for clapetele antirefulare şi staţii de ridicare al companiei KESSEL. În cazul în care staţia de ridicare va fi instalată într-o placă de beton, ea va fi aproape invizibilă graţie capacului canelat care se potriveşte perfect între plăcile de gresie din încăperea in care este instalat echipamentul. Sub capacul canelat, este instalat şi un sifon de pardoseală care asigură siguranţa suplimentară a sistemului. În cazul în care vreo conductă de scurgere se va crăpa sau se va sparge, acest sifon de pardoseală va prelua întreaga cantitate de apă şi o va trimite în staţia de ridicare care va pompa apele uzate în instalaţia de canalizare. Astfel, subsolul va rămâne mereu uscat.

Staţia de ridicare Aqualift F Compact este destinată în special instalării în plăci de beton / în pardoseală 
Staţia de ridicare a apelor uzate cu conţinut de materii fecale poate fi montată direct în plăci de beton. Secţiunea telescopică superioară permite adaptarea flexibilă a staţiei de ridicare la adâncimea de instalare dorită, putând fi rotită, înclinată şi reglată liber pe înălţime. Izolaţia fonică dintre pompă şi rezervorul de colectare împiedică propagarea zgomotelor supărătoare. Echipamentul poate fi instalat şi în beton impermeabil, în acest caz utilizându-se setul de garnituri pus la dispoziţie în colet.

Întreţinere fără unelte speciale

Pompa electrică poate fi scoasă complet din echipament fără a avea nevoie de unelte speciale iar operaţiunile de întreţinere vor putea fi executate cu uşurinţă. După ce pompa electrică va fi îndepărtată din echipament, clapeta antiretur va împiedica refularea apelor uzate din conducta de evacuare în subsol. Mai mult decât atât, dispozitivele hidraulice optimizate ale staţiei de ridicare Aqualift F Compact garantează reducerea depunerilor în instalaţie, contribuind astfel la funcţionarea fără probleme a echipamentului. Dispozitivul de comandă de tip plug & play (autoconfigurabil), dotat cu funcţie integrată de autodiagnoză şi instalaţie de alimentare suplimentară cu curent electric de la baterii, înlătură orice fel de riscuri care pot apărea în funcţionarea echipamentului. Sistemul de Autodiagnoză (SDS) monitorizează permanent funcţionarea tuturor componentelor electrice şi asigură ţinerea unui jurnal electronic de stare care poate fi descărcat pe computer în vederea diagnosticării problemelor apărute la echipament.

 

Kessel

Vezi mai mult Ascunde