Fanal

Ne uităm înapoi la 1987 și suntem mândri că ceramica Fanal nu a pierdut nimic din valorile inițiale, bazate pe munca grea, design și tehnologie; Valorile inconfundabile de creștere, care a făcut ceramica Fanal o referință în sectorul ceramicii .

Acesti 25 de ani de evolutie constanta, de cautări, de soluții inovatoare de calitate ne-au permis să ne uitam spre viitor cu determinarea de a lucra la noi colecții, formate si texturi care anticipează tendințele estetice și care se potrivesc orice piață .

Astăzi , ceramica Fanal continua cu angajamentul său de a lucra mai greu pentru clientii nostri pentru a atinge obiectivele maxime bazate pe o atmosferă de respect pentru ceilalți , munca în echipă și diversitatea , toate acestea fiind sigiliul de ceramică Fanal .

Speram ca aceste 25 de ani sunt doar începutul unui drum foarte lung . Suntem încântați să introducem noul nostru catalog general , un instrument de lucru simplu , practic și atractiv concepute pentru a afișa toate colectiile noastre .

Pentru crearea și designul său ne-am inspirat tabelul periodic, organizarea și distribuirea produselor noastre e în funcție de proprietățile și caracteristicile lor .

Formate , culori , tip de paste ... clasifica și arată soluțiile noastre decorative .

În cele din urmă de la Fanal vom prezenta acest catalog plin de idei mari și soluții de proiectare și de interior , unde puteți găsi inspirație .

În Fanal am investit în resurse tehnice pentru a îmbunătăți și de a îndeplini obiectivul nostru principal, da cele mai bune servicii cu cea mai înaltă calitate.

Sistemele noastre noi de slefuire si poleiala ne permite să controlam  intern întregul proces de producție, oferind servicii mai bune și de calitate superioară, si obținerea unor piese calibrate pentru a facilita plasarea acestora.

Pentru a răspunde la acest proces a creata o etichetă unică user-friendly pentru a identifica însăși esența brandului nostru. Cu Precise,  Fanal reușește să ofere 100% facilitățile noastre tuturor.

Fanal

Vezi mai mult Ascunde

Produse 1 - 18 din 30 Produse