Despre CUBOdesign.ro

calitate. unicitate. bucurie. obiective.

Concept

Acest proiect de anvergura a fost conceput cu scopul de a raspunde celor mai exigente cerinte ale pietei in ceea ce priveste conceptul “high class design” al interioarelor si amenajarilor  de  spatii private si comerciale, oferind solutii profesioniste prin produsele comercializate si serviciile de incredere, la standarde inalte si in conformitate cu reglementarile U.E.  De asemenea, proiectul nostru se doreste a fi unul  de mare impact in mediul virtual, prin diversitate si complexitate, prezentandu-va unul dintre cele mai mari si complete showroom-uri si shop-uri online din Romania.

CUBOdesign.ro a fost realizat pentru a cultiva perceptia rafinata a calitatii in raport cu experienta partenerilor de renume mondial, ce lanseaza colectii revolutionare si seteaza noile trenduri din domeniu. Promovam cele mai prestigioase branduri  intr-un format unic, atat prin prezentarea unui produs individual,  cat si prin reflexia si evidentiarea lui in cadrul unui Ambient sau al unei Inspiratii, aflate in stransa legatura cu vizunea unui designer sau arhitect de renume.

Misiune

Misiunea proiectului nostru este realizata de asa natura , incat prin abodarea sa multidimensionala sa trateze in parte, cu responsabilitate si grija factorii de influenta vizati si apoi sa-i relationeze pentru a raspunde prin oferirea unei solutii complete la nivel de marketplace.

In primul rand, misiunea CUBOdesign.ro este accea de a crea un principiu si o necesitate acelor clienti care pun pret pe calitate si unicitate, prin natura produselor si a conceptelor promovate.

In al doilea rand se doreste a fi o platforma B2B, realizata prin relatia cu birourile de arhitectura si design prin care sa se optimizeze legatura dintre producator si client, sa ofere o informatie corecta si detaliata a oricarui produs comercializat, si mai ales sa aiba satisfactia suprema a clientului pe deplin multumit.

Dimensiunile pe care acest proiect le vizeaza sunt intr-o continua dezvoltare si perfectionare, astfel incat se urmareste pe viitor cresterea lui la nivel exponential.

Echipa

CUBOdesign.ro vine in sprijinul dumneavoastra cu o gama variata de servicii de amenajari interioare, design si arhitectura pentru proiecte private, rezidentiale si comerciale, avand o experienta bogata in acest domeniu.

Suntem o echipa responsabila, de incredere, in permanenta cautare de noi provocari si programe indraznete, preocupati de nevoia de a va raspunde prompt, eficient  si cu profesionalism celor mai extravagante cerinte ale dvs.

Echipa noastra este formata atat din tehnicieni si profesionisti in editarea continutului acestui site, comercializarea produselor in mediul virtual si marketing online, precum si din persoane specializate in comertul de tip clasic prin activitatea depusa in cadrul celui mai modern showroom de amenajari interioare din tara, precum si prin activitatile de teren intreprinse de agentii nostri. 

 Va oferim suportul si consilierea noastra in legatura cu produsele promovate si comercializate, consiliere oferita de specialisti si consilieri in vanzari. Mai mult, specialistii si designerii nostri vin in ajutorul dvs. si astfel  puteti beneficia de realizarea simularilor 3D si proiectare realizata de arhitecti ce dispun de o vasta experienta profesionala.