Modalitati de plata

Plata in numerar

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul CUBO Showroom&Homestyle din Brasov. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata folosind cardul (POS ) la ridicarea produselor din showroom-ul CUBO Showroom, Brasov

La ridicarea produselor din Showroom-ul CUBO, se poate plati cu card bancar emis sub sigla Visa si MasterCard (inclusiv Maestro) prin intermediul terminalului POS existent.

Atentie! 
In cazul in care cardul nu are activata optiunea de introducere a codului PIN in momentul platii, este necesar ca persoana care efectueaza plata sa fie posesorul cardului si sa se legitimeze cu actul de identitate. Se va verifica semnatura, care trebuie sa corespunda cu cea de pe card si cu cea de pe actul de identitate.
 
Plata online prin credit card / debit card

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).


Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, CUBODESIGN.ro foloseste sitemul de plata MobilPay.

Procesarea platilor se efectueza prin procesatorul de plati MobilPay si este extrem de sigura. Cardurile acceptate sunt Visa si MasterCard. Pentru procesare platilor se foloseste sistemul 3D Secure si foloseste conexiuni securizate. MobilPay™ nu stocheaza datele confidentiale ale cardului tau, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile tale sunt in siguranta. Mai mult, prin inrolarea cardului in programul 3D-Secure poti obtine o parola suplimentara special creata pentru plata online, pe care o poti folosi ca PIN virtual.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele MobilPay. CUBODESIGN.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de CUBODESIGN.ro, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari sau prin confirmarea automata primita din partea sistemului de platii CUBODESIGN.ro

Puteti plati de la orice banca la care aveti un cont curent sau un card. Poti face plata mult mai usor daca ai activat serviciul de Internet Banking / Mobile Banking / Home Banking (denumirea difera in functie de banca).
    •    Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii in contul metionat mai jos.
    •    Procesarea platii dureaza aproximativ 24 ore.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.
In cazul persoanelor juridice pentru a intra in posesia coletului trebuie sa prezinte stampila firmei sau o imputernicire semnata.


Viramentul bancar se face de la orice banca in conturile de mai jos, date ce pot fi regasite pe confirmare comezi cat si pe factura fiscala emisa in mod automat de CUBODESIGN.ro:


CUBO SHOWROOM&HOMESTYLE SRL
Sediu Social: Brasov, Str Tampei Nr 10 Bl A9 Sc A Ap 22
Punct de lucru: Brasov, Calea Bucuresti nr 116, COD POSTAL 500299
Reg. Com.: J/08/1251/2009
CIF: RO 25925983

Banca:
IBAN:

Plata prin sistem Ramburs

Aceasta varianta de plata este valabila doar pentru produsele aflate in stocul CUBO, iar valoare produselor nu depaseste 300 lei. Disponibilitate stocului fiind publicata pe fiecare produs.